FinProfile

Meillä osaaminen tarkoittaa pylvästoimitusten laatua, varmuutta ja hyviä kauppasuhteita – myös kansainvälisesti.

Puupylväät kokemuksella ja uusimmalla teknologialla

Oy Finprofile Ltd on innovatiivinen, vahvaan teknologiseen osaamiseen ja pitkään kokemukseen menestyksensä rakentanut, puupylväitä valmistava perheyritys. Panostamme kestävään kehitykseen, laadukkaan raaka-aineen hankintaan sekä asiantuntemukseen. Lopputuotteemme – puiset sähkö- ja puhelinpylväät sekä muut puutuotteet – on kilpailukykyinen laatutuote, jolla on jo vuosia ollut laajan asiakaskuntamme luottamus. Luottamus onkin menestyksemme peruskivi.

Saksalainen sisaryhtiö laatukumppanina

Tinkimätön ja laadukas työn jälki on mahdollistanut perheyrityksemme kasvun myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Saksalaisen sisaryhtiömme Finprofile GmbH toiminnan pääpaino on samaten laadukkaassa pylvästuotannossa, jonka strategisesti hyvä sijainti sekä toimiva markkinaverkosto Euroopan alueella mahdollistavat toiminnan monipuolistamisen ja näin muidenkin puutuotteiden jalostamisen.

Kymen Yrittäjien maakunnallinen yrittäjäpalkinto 2016 Oy FinProfile Ltd:lle.

Kymen Yrittäjät myönsi vuoden 2016 maakunnallisen yrittäjäpalkinnon Oy Finprofile Ltd:lle Iitin Yrittäjistä. Palkitsemispäätökseen vaikuttivat yrityksen kasvu ja kehitys erityisesti kansainvälistymisen kautta, onnistunut sukupolvenvaihdos sekä menestyminen myös vaikeuksien jälkeen.

Lue lisää »